11 Kasım 2010 Perşembe

Bayram Tatili

www.tips-fb.com


Kurban bayramına az bir zamanın kaldığı bu günlerde. Tatil planı yapmayanlar için gerçekten zor zamanlar bekliyor. Hemen bir planlarınızı yaparsanız bu uzun tatili büyük keyif içerisinde geçirirsiniz.

Size önerilerimiz olacaktı ancak bazı aksaklıklardan dolayı önerilerimizi bir rafa kaldırdık. Nedeni ise Türkiye de o kadar çok gezilecek ve görülecek yer var ki hangisini söylesek bir diğeri kalıyor ve biz bu işe girmemeye karar veriyoruz.

İyi bir planla sizde bu bayramı eminiz ki çok iyi değerlendireceksiniz. Aslında eski bayramlardaki gibi herkes büyüklerine gitse. Tüm akrabalar en büyüğün evinde toplansa ve sıcak bir ortam olsa bu bizi daha mutlu eder. Ama biliyoruz ki gelişen zaman ile işlerimiz yoğunlaştı, çalışma sistemlerimiz farklı, büyük şehir derdi falan bunları bir sıraya koyamamızla birlikte bir çok sorun bizi ufak tatil köylerine itiyor. Şehir Yaşantısından uzak trafik derdi olmayan o günün iş yapılmadan geçirebileceğimiz bir yerde olmak kesinlikle bize daha iyi hissettirecek. 

Yani size öneri sunmuyoruz ancak size neleri neden yapmanız gerektiğini bildiriyoruz. Büyüklerimizin yanında geçireceğimiz tatil belki tatil köyündeki kadar rahat olamayacak ama daha sıcak sevgi ve saygı dolu bir ortamda bulunacak olmanız sizi büyük ihtimal enerji depolamanızı ve daha zinde kalmanızı eminiz ki sağlayacaktır. 

Buradan çıkarmamız gereken ise tatil köyünde rahat olacağız ama akrabalarımızın o sıcaklığı olmayacak. Herkes kendi kararını vermeli planınızı bayrama daha bir kaç gün varken yaparsanız tahminimizce düşünmeye vaktiniz olacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder